CD’S EN DVD’S

Fotoboek

MANNEN ZIJN ZEIKWIJVEN

DVD

Mannen zijn ZeikwijvenEen voorstelling met ballen!
De concentratie testosteron in de man-van-nu is tot een bedenkelijk niveau gedaald. Hij staat met een schort om kant-en-klare vleesvervangers te braden. Hij is klassenmoeder op de school van zijn kind. Hij gaat gewillig op koopzondag ‘sierkussens voelen’ bij de Ikea. Hij gebruikt dagcreme… met natuurlijke bestanddelen. Plassen doet hij zittend. En hij wacht met klaarkomen totdat zij zegt dat het mag.

Mannen zijn zeikwijven geworden.

Vertwijfeld en verloren schiet de moderne man naar de metro-man, de macho, de wacho, de oerman, de emo-man, de no-nonsense man maar kan de onbevredigbare moderne totaalvrouw niet meer aan zich binden. Arend, Erik en Maarten gaan met de onbevreesdheid van Jeanne D’Arc, de onverzettelijkheid van Aletta Jacobs en de charme van Eva Peron voorop in de zoektocht naar nieuwe mannelijkheid. Daarbij schuwen zij het niet om diep in zichzelf te graven. Hierbij is de kans groot dat zij met hun eigen vrouwelijke kant worden geconfronteerd

Een fragment uit Mannen zijn Zeikwijven: Medley

Klik hier voor meer informatie.

 

NYMFOMANNEN

DVD

dvd_hoes_nymfoDe heren gaan door het stof, ze maken hun excuses voor hun vorige programma, waarin ze duidelijk te ver gingen. Daarom krijgt het publiek het voor het zeggen, bepaalt het verloop van de avond en welke zintuigen er geprikkeld moeten worden. De heren gaan door het stof, ze maken hun excuses voor hun vorige programma, waarin ze duidelijk te ver zijn gegaan. Ze hebben u voorgelogen, gemanipuleerd, gechanteerd, bedreigd en afgeperst, om zo hun lusten te kunnen botvieren en hun behoeften te bevredigen. Hiermee hebben zij de speciale band, die ze met het publiek hebben, op het spel gezet. Daarom krijgt het publiek het voor het zeggen, bepaalt het verloop van de avond en welke zintuigen er geprikkeld moeten worden.

Klik hier voor meer informatie.

 

LOVERBOYS

DVD

Loverboys“…Niet Schieten! kan genomineerd worden voor de (nog niet bestaande) prijs voor de spannendste opening en het meest verrassende slot van een cabaretvoorstelling…”– De Volkskrant, december 2006
“‘Loverboys’ is een volwassen, goed doordacht programma dat het midden houdt tussen cabaret en toneel…”– De Telegraaf, januari 2007

Klik hier voor meer informatie.

 

10… HET BESTE VAN NIET SCHIETEN!

DVD

DVD_10In het jaar 2003 bestond cabaret Niet Schieten! 10 jaar. Tijd voor een feest, dachten de heren. Maar bij gebrek aan vrienden en goede sociale vaardigheden, ging dat feest niet door.
Dan maar een programma samengesteld met tien jaar hoogte- en dieptepunten en de theaters in. Dat bleek een slimme zet. De zalen zaten bomvol, iedereen riep om méér en de heren waren gelukkig. Ze mochten dóór. Het programma ’10’was voor de fans een feest van herkenning en voor de nieuwkomers een meer dan geslaagde kennismaking. Om de nagedachtenis aan dit jubileum compleet te maken is alles op deze DVD vastgelegd. Hulde aan Niet Schieten! Al tien jaar wereldberoemd… alleen de meeste mensen weten dat niet.

Opgenomen in Schouwburg de Meerse.

Een fragment uit 10… het beste van Niet Schieten!: Australië

Klik hier voor meer informatie.

 

ZIEKE GEESTEN

DVD

Zieke Geesten“Het wordt bijna een lijfelijke ervaring: deze explosie van creatieve maar zieke geesten.”

Een fragment uit Zieke Geesten: Principes

Klik hier voor meer informatie.

 

PETROV

DVD

DVD_PetrovIn december/januari 1999/2000 speelde Niet Schieten! met vier gastacteurs hun cabareteske winterspecial Petrov. Geschreven door Erik Jobben van Niet Schieten!, met in de hoofdrol de tragi-komediant Onno Innemee als Petrov en geregisseerd door Hetty Heyting, is Petrov een spetterende midwintervertelling geworden.

De tragikomedie verhaalt over Petrov – de lelijkste man van heel Rusland – uit het kleine Russische plaatsje Tsaartsaarderin. Niemand schenkt ooit enige aandacht aan hem of aan zijn afzichtelijke verschijning. Daarom hangt hij elke dag rond op het station om de trein uit te zwaaien die heen weer rijdt tussen St. Petersburg en Nibranska. Niemand zwaait ooit terug. Tot kerst 1927. Een jonge vrouw lijkt vanuit de trein naar hem te wuiven. Zijn bestaan wordt voor het eerst bevestigd. Hij is hopeloos verliefd en volledig van zijn stuk. Petrov besluit dat hij haar moet en zal vinden en hij gaat in Nebranska op zoek naar zijn grote liefde Anouschka. Hij ondervindt hulp en hinder van drie geestverschijningen, twee stiefzussen, een kerstman en een merkwaardig hoogzwanger stelletje met een ezel. Na anderhalf uur liefde, lol, haat en medelijden bereikt deze absurde love story zijn climax in een verrassend slot.

Een fragment uit Petrov: Petrov en de kerstman

Klik hier voor meer informatie.

 

KWAAD BLOED

DVD

Kwaad BloedEen voorstelling over 3 broers die gezamenlijk een bedrijfje hebben opgezet, waarin zij op zeer creatieve wijze handelen in porties levensgeluk. Zij leven in de stellige overtuiging van hun onschuld. Totdat een man, die het einde van zijn leven nadert, hen dwingt een confrontatie met zichzelf en met elkaar aan te gaan. De familieband die de broers tot dan toe aan elkaar verbond, blijkt meer kwaad bloed te bevatten dan hen lief is.

Een fragment uit Kwaad Bloed: Duik

Klik hier voor meer informatie.

 

IETS

CD

Iets

Nummers:

Klik hier voor meer informatie.

 

HELAAS (voor mij geen bende)

CD-Single
Helaas

Nummers:

  • Helaas ( met tekst )
  • Iets
  • Je ziet me staan

Bekijk en beluister hier het nummer “Helaas”.

Klik hier voor meer informatie.

 

NAVELSTAREN

CD

Navelstaren

Live opgenomen met band

Nummers:

Klik hier voor meer informatie.

 

LIPLEZEN

CD

Liplezen

Eind 1996 werd hun eerste CD -Liplezen – opgenomen. Een vrolijke cd die live werd opgenomen in het universiteits theater in Amsterdam. De cd bestaat uit liedjes uit verschillende programma’s.

Nummers:

Klik hier voor meer informatie.

 

Wil je nog meer van onze muziek beluisteren? Neem dan ook eens een kijkje hier op onze beeld & geluid pagina.

Follow me
 
Volg ons op Twitter!

VIDEO'S