DIT IS AREND

Geboren: Meppel 13 mei 1965

Hoewel ik eigenlijk altijd al graag op een podium stond (lagere school/ middelbare school) is het nooit in me opgekomen om dit ook serieus en professioneel op te pakken. Met het ontstaan van Niet Schieten! herinnerde ik me weer hoe leuk het was. En toen wist ik ook zeker …dit is wat ik wil.

Acteren en zingen dat is mijn ding. Elke avond die rol zo geloofwaardig mogelijk neerzetten. Hoe krijg ik m nòg beter, scherper en daardoor… nog grappiger of pijnlijker. Dat is altijd weer een zoektocht. En het leuke is…dat is in elke zaal toch weer net even anders. Dus nee, ….het is dus NIET saai of eentonig om 200 x dezelfde voorstelling te spelen.

Wees nou eerlijk: er is toch niets mooier dan thuis of in de repetitie-ruimte iets te bedenken en dat in alle theaters en schouwburgen te mogen spelen?!! En daar komen dan ook nog eens mensen speciaal voor naar het theater. Het is het mooiste vak dat er bestaat en een groot voorrecht dat ik dat mag uitoefenen!

Naast Niet Schieten! speel ik ook graag en regelmatig gastrollen in films series of commercials.

En ja,… een andere grote passie van me is fotografie. Daar wil ik me de komende jaren nog meer (professioneel) op gaan toeleggen. (o.a. door weer te gaan studeren aan de fotovakschool).  Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan even een kijkje op mijn website:  www.eaglenoblefoto.nl