SCHIETEN LEAKS

Erik Jobben:

Uiteraard is het al uitgebreid gecommuniceerd maar omdat we toch nog steeds de vraag krijgen.. ‘waar is Erik eigenlijk?’…hierbij nog eens:  Erik liep tijdens de tournee van ‘mannen zijn zeikwijven‘ tegen een burn-out aan. De laatste 40 voorstellingen is hij toen waargenomen door cabaretier/acteur Jacques Lucassen.  Gelukkig gaat het inmiddels weer helemaal goed met Erik maar hij heeft er de voorkeur aan gegeven om (in ieder geval voorlopig) niet meer te spelen.  Erik is gelukkig nog nauw betrokken bij Niet Schieten en hij heeft aan het huidige programma ‘Vrouwen willen maar 1 ding ook mee geschreven. Kijk voor meer informatie op zijn website:   www.yada-yada.nl

 

Fringe Edinburgh

29 mei 2013 – We gaan weer naar Edinburgh om inspiratie op te doen op het Fringe festival. Noem het inspiratie, noem het teambonding, noem het vakantie…. Ik ben in ieder geval weer blij. Half augustus proberen in twee dagen 10 voorstellingen te zien. (is vorige keer bijna gelukt).
Fringe Edinburgh

 

 

 

 

 

 

 

Extra voorstelling Den Bosch

2 april 2013 – Op zondag 9 juni spelen we een extra voorstelling in Den Bosch. We hebben alleen per ongeluk de verkeerde tijd erbij gezet. Het begint om 15 uur ipv 14 uur. Er zijn nog vier kaarten nu ik dit schrijf. Dus ik weet niet hoeveel dat er zijn als jullie dit later lezen.

Maar anders zijn er nog wel een paar theaters in de buurt met kaarten. De laatste 6 voorstellingen zijn allemaal in Brabant.
Extra voorstelling Den Bosch

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe inspiratie

7 maart 2013 – Afgelopen zomer waren Maarten en Arend in New York om inspiratie op te doen voor hun nieuwe voorstelling. Dat heeft ze geen windeieren gelegd. Dus er worden al weer nieuwe plannen gemaakt voor de inspiratie trip 2013. Maar waar moeten ze in godesnaam naar toe. Wat komt er na the Big Apple? Berlijn, Paramaribo, Lesbos, Jeruzalem (wederom), Appelscha?
Het lijkt wel alsof ’t kersverse duo geen ingewikkelde keuzes hoeft te maken maar niets is minder waar. Maar goed ze hebben de redactie van deze rubriek verzekerd dat ze deze noot ook wel weer kraken. ;-)

Arend en Maarten

Texel heeft geboekt

7 maart 2013 – Op 8 en 9 mei (hemelvaart) staan we in het uitdagende Klif 12. Op de valreep heeft Klif ons nog geboekt en mogen we weer twee dagen uitwaaien op het prachtige Texel. Geen idee hoe we ons decor op dat podium gaan passen maar we hebben er zin in. Heel veel zin in. Zet de Skumkoppen maar klaar.

Klif 12

Onderkomen Beeld

21 januari 2013 – Het manshogebeeld dat gebruikt is als decor in de voorstelling “Mannen zijn Zeikwijven” gaat naar het museum van Kleinkunst in Den Bosch.

Frank Verhallen verzamelaar en Cabaretgoeroe van Nederland heeft hoogstwaarschijnlijk de grootste verzameling kleinkunst decorstukken en attributen van de wereld. Zijn enorme verzameling, waaronder ook de Chesterfield uit de voorstelling Loverboys, is nu uitgebreid met het prachtige jagersbeeld dat om te bouwen is to man-van-nu beeld.
Als de laatste 20 katholieken in Den Bosch ook niet meer naar de kerk gaan maakt Frank grote kans op de Sint Jan als permanente expositieruimte.

Wij zijn trots dat ons beeld daar een plek heeft gevonden.

Onderkomen beeld

Laatste loodjes

17 januari 2013 – We zijn er bijna. Henk van Maazen heeft een prachtig decor gemaakt. Onze regisseur is al een maand op vakantie ;-) De voorstelling wordt toch erg mooi. Prachtig thema en we gaan echt met de billen bloot, overdrachtelijk natuurlijk wat dan weer jammer voor Arend is.

Met de billen bloot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[follow_me] 
Volg ons op Twitter!